Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Nick: DzoNy*
Nick Oskarżonego: BlackPrawy
Data i godzina zdarzenia: 18:30
Dowody: http://imgur.com/a/94JwN
Opis Sytuacji: Wszedłem na serwer, po czym pojechałem pod PSP i zastała mnie taka sytuacja.
Proponowana Kara: Degrad z SAPD bez możliwości powrotu oraz ban na 7d za DM.
Wyjaśnienia: Jako nowy gracz przyszedłem na serwer i zrespiłem sobie auto pojechałem pod psp i chciałem zobaczyć jak sie rozwineliście. Lecz później gracz zaczął mnie atakować na jednym SS jest jak się obok mnie tepnał i zabił jeszcze raz.
Pozdrawiam Administracje, proszę o rozpatrzenie tej kary. Dziękuje.
Proszę oskarżonego o wypowiedzenie się w tej sprawie.
| RCON PSLZ | Generalny Inspektor SAPD |
Gracz poinformowany nie wiem czy się wypowie.
Zabiłem cię bo jezdziłeś dookoła jak głupi. Dostałes 2 razy z paralizatora abyś przestał. Lecz to nie dało rady. Strzeliłeś we mnie z colta 45 to cię zabiłem. I nie wiem po co dałeś ss jak cie uderzyłem z paralizatora...
Ps, pkt drugi regulaminu 2. Nie siej niepotrzebnego DM. [Kick/Ban do 12h]
13. Odgrywaj akcje RP tzn. nie rób z siebie debila i stosuj sie do poleceń służb. [Kick/Ban 48h]. To więc powiedz mi jyndrek czemu nie przestałeś gdy dostałeś z paralizatora?
Rozumiem lecz nie było RP Podszedłeś i zabiłeś bez powodu oraz strzelałeś paralizatorem.
Eh. Nie rozumiesz mnie. Jezdziłeś jak głupi dookoła i uderzyłeś parę razy we mnie więc pomyślałem że mnie chce zabić...
Pokaż mi dowód, że Ciebie uderzyłem. Przyjechalem i stanalem w miejscu.
Sytuacji ci nie cofnę do tyłu i nie zrobię ss. Nie miałem czasu i pojęcia że ty takie coś zrobisz..
Nie przypominam sobie takiego zajścia. Niech sprawą zajmie się administracja.
Moja wypowiedź jest taka że widziałam xPrawego jak zaczepiał świeżaka. Jak strzelał do świeżaka to ja wybiegłam z radiowozu i kilka strzałów w głowę i zabiłam go bo by zabił świeżego czarnucha. Później normalnie sobie jade i nie chciałam powiedzieć mu żeby nie wsiadał do radiowozu bo by odwalał. To szybko odjechałam a on mi serie magazynka w radiowóz a mój pasek życia już migał i szybko naprawiłam radiowóz i naładowałam sobie życie. No nwm co Crasher zrobi z nim bo powiem tak naprawde że dziwnie się zachowywał, taranował na osiedlu. Nawet WhiteNyga napisał żeby napisali na niego skarge i dostanie degrada :d według mnie takie dziwne zachowanie w sapd. A jak kogoś goni i mu się nie udaje to idzie na łatwiznę i wystawia mandat po czym grozi że wystawi więcej (1000euro) To tyle z mojej strony.
Wiadomość dodana po 01 min 04 s:
Rozumiem lecz nie było RP Podszedłeś i zabiłeś bez powodu oraz strzelałeś paralizatorem.
Popieram..
San Andreas Police Departament - Zawsze gadamy przez ts`a jest super. Najlepsza ekipa kocham was ;°
Haha tym to rozwaliłaś. Pokaz dowody na to
Wiadomość dodana po 02 min 33 s:
A WhiteeNyga to w żartach. Jak na ts gadamy i zabijamy sie i mi to nie przeszkadza ani jemu.
Zresztą Crasher zadecyduje co zrobić i jestem gotów ponieść konsekwencje. Od kary nie uciekne
Wiadomość dodana po 03 min 44 s:
A i dodam że DzoNy namawiał wielu graczy o wypowiedź w skardze a nawet nie wiem czy nie przekupił.
Wiadomość dodana po 05 min 50 s:
I Aleksandra możesz powiedziec kiedy i pokazać dowody na to że wystawiam mandat 1000euro i ide na łatwizne? Bo ja sobie tej sytuacji nie przypominam
Drodzy Policjanci/Funkcjonariusze nie życzę sobie takich sytuacji że Policjant i jeszcze kandydat na Moderatora zabijał nowych graczy mam nadzieje że było to był twój ostatni raz.
RCON PSLZ i Generalny Brygadier Państwowej Straży Pożarnej.
xPrawY. nie namawiałem graczy i nie przekupiłem nikogo. Tylko powiedzialem graczowi na " M " nie pamietam nicku dokladnie zeby się wypowiedział.
W związku z sprawą, gracz Prawy otrzymuje ostrzeżenie, będę jeszcze rozmyślał nad zawieszeniem, ale to już rozstrzygnę w SAPD. Zamykam..
| RCON PSLZ | Generalny Inspektor SAPD |
Strony: 1
Wątek zamknięty